Bygga altan i Malmö & Skåne

En altan eller annan typ av uteplats är väldigt mysigt att ha i samband med sitt hem, och det behöver inte vara något som förblir en dröm. Vår kunniga och erfarna skara hantverkare inkluderar faktiskt inte bara målare, utan även flera andra yrken som snickare, elektriker och glasmästare – och därmed kan vi utan problem se till att din drömaltan blir till verklighet.

Få jobbet utfört för ett riktigt bra pris med möjlighet att använda ROT-avdraget

Hos oss betyder inte hög kvalitet att vare sig tidsåtgången eller priset behöver bli lidande. Våra hantverkare arbetar både noggrant och effektivt, och vi ger dig alltid en helt gratis offert med ett riktigt bra pris för jobbet. Du som privatperson kan sedan sänka priset ytterligare genom att använda dig av ROT-avdraget.

Vi bygger altaner på alla orter i Skåne, med Malmö som utgångspunkt

Vi finns här i Malmö, men det är så klart inte den enda ort som vi är verksamma på – vi utför jobb över hela Skåne, på orter inkluderande Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Värsta Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Risaberga, Bulltofta, Oxie, Toarp, Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköping, Eslöv, Klippan och Lund.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *