Fönstermålning i Malmö & Skåne

Det estetiska värdet i dina fönster är inte att underskatta – men att få fönstren att se så fina ut som möjligt är något som kräver både tekniskt kunnande och ett öga för design. Våra målare har lång erfarenhet av detta, med många nöjda kunder i backspegeln, och ser till så att du helt säkert blir nöjd med resultatet. Hör bara av dig till oss, så planerar och utför vi jobbet åt dig!

Vi ger dig fint målade fönster utan kompromiss på pris eller tid

När du har med oss att göra kan du vara säker på att du får ett resultat att vara nöjd med – men lika säker kan du vara på att jobbet går effektivt till, för ett bra pris. Du får dessutom alltid en gratis offert, och kan som privatperson sänka priset ytterligare med hjälp av ROT-avdraget.

Vi målar dina fönster på alla skånska orter, med utgångspunkt i Malmö

Vi befinner oss här i Malmö, men reser ofta och gärna ut till andra orter runt om i Skåne för att måla fönster – bland annat till Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Värsta Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Risaberga, Bulltofta, Oxie, Toarp, Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköping, Eslöv, Klippan och Lund.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *