Måla fasad & husmålning i Malmö & Skåne

Att måla fasaden är hjärtat i vår verksamhet, och är något som verkligen bör prioriteras högt: det är det första som varje person som besöker dig eller din verksamhet ser, och är därför något som starkt färgar deras första intryck av både byggnaden och dig. Vi har enormt med erfarenhet av detta, så oroa dig inte – vi ser till så allt blir så väl utfört som möjligt.

Vi ser till att jobbet blir rätt utfört från början till slut

Vissa tänker att det finns pengar att spara i att försöka sig på jobbet på egen hand, men egentligen är det bättre att ta hjälp av våra hantverkare, då vi noggrant tar bort flagnande gammal färg och smuts, så att jobbet inte behöver göras om igen. Vi är dessutom snabba och effektiva – utan att detta innebär någon kompromiss på våra låga priser.

Vi finns här i Malmö och utför jobb på alla orter runt omkring i Skåne

Vi på vår firma utgår från Malmö, men reser gärna till andra orter i Skåne, och utför ofta jobb på till exempel Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Värsta Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Risaberga, Bulltofta, Oxie, Toarp, Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköping, Eslöv, Klippan och Lund, med flera.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *