Trapphusrenovering & målning i Malmö & Skåne

Första intryck är viktiga, och färgar starkt hur man upplever något – och när det gäller lägenhetshus och liknande är trapphuset en av de första sakerna som man ser som gäst. Därför är det viktigt att du prioriterar just trapphuset när det gäller målning och renovering – och vi ser till att det blir väl utfört med våra kunniga och erfarna målare och andra hantverkare.

Få renovering och målning av trapphuset utfört av rutinerade och effektiva hantverkare

Våra målare och övriga hantverkare har alla mycket erfarenhet av denna typ av jobb, och utför det snabbt och effektivt – utan att det för den sakens skull ska behöva kosta skjortan. Vi erbjuder alltid en gratis offert, så tveka inte med att höra av dig till oss – och kom ihåg att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget hos oss.

Vi renoverar och målar trapphus i hela Skåne, på både stora och små orter

Vi är inte bara verksamma här i Malmö, utan också i resten av Skåne, på såväl större som mindre orter. Vi gör bland annat jobb i Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Värsta Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Risaberga, Bulltofta, Oxie, Toarp, Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköping, Eslöv, Klippan och Lund.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *